Вже сім ліцеїв Хмільницького району отримали спортінвентар від благодійного фонду Миколи Філонова

Вже сім ліцеїв Хмільницького району отримали спортінвентар від благодійного фонду Миколи Філонова

У нашому районі триває благодійна акція «Спорт заради Перемоги», під час якої  Міжнародний благодійний фонд Миколи Філонова «Український Альянс» та благодійний Фонд «МХП-Громаді» надають допомогу школам колишнього Козятинського, Калинівського та Хмільницького районів. 


Днями меценати навідались у Корделівський опорний ліцей та подарували навчальному закладу стіл для тенісу, ракетки, сітки, різноманітні м’ячі та інше спортивне приладдя.

Ось як прокоментувала подію директорка Корделівського ліцею Оксана Смук:

“В такий нелегкий для країни та усіх нас час є люди, які допомагають не лише фронту, нашим Героям на передовій, але й опікуються мирним населенням, дітьми. Адже діти – то наше майбутнє, майбутнє здорової процвітаючої України.

Історія нашої співпраці з Фондом розпочалась з інформації в інтернеті, де висвітлювалась допомога, яка надавалась іншим закладам освіти. А в кінці статті була електронна адреса, куди можна звернутись за допомогою. Я написала. І отримала відповідь: нам готові допомогти! Оперативно, чітко, ввічливо! Минуло менше місяця, і ми маємо цінні подарунки!

Сьогодні наш заклад освіти за підтримки Міжнародного благодійного фонду “Український Альянс” і його директора Миколи Філонова отримав спортінвентар, м’ячі, тенісний стіл з набором ракеток, волейбольну сітку.

Приємним стало те, що сам засновник Фонду Микола Валерійович особисто завітав до нас у заклад з подарунками, поспілкувався з дітьми, педагогами”.


В той же день м’ячі для волейболу, футболу та баскетболу, скакалки, гімнастичні канати, бадмінтон, ракетки для пінг-понгу, сітки для волейболу і баскетболу, гімнастичні обручі, фрізбі, петанк, шахи, шашки, та багато іншого отримали ще два ліцеї у Козятині, ліцеї №3 та №5.



Інна Федорович директорка Козятинського ліцею №5, говорить, що спортивне приладдя для дітлахів надзвичайно важливе. Рухливі  ігри та заняття спортом формують навички до здорового способу життя.

«Сьогодні ми отримали благодійну допомогу, це гімнастичні палки, м’ячі, скакалки і багато іншого спортивного інвентарю. Для того, щоб проводити спортивні змагання, щоб завжди в школі відбувалось бурхливе спортивне життя тому, що ми виховуємо майбутніх спортсменів», – каже директорка.

Вчитель фізкультури ліцею №5 Антон Загнітко розповів, що у ліцеї проводять спортивні ігри «Cool games» і цей інвентар саме підходить для такого виду змагань.

У ліцей №3 зазначили, що крім знарядь для рухливих видів спорту дітлахи отримали й набори для інтелектуальних видів спорту це шашки та шахи.

 

Директорка Козятинського ліцею № 3 Анна Ольхом’як висловила подяку за допомогу:

«Висловлюємо слова щирої подяки Міжнародному благодійному фонду «Український Альянс» за наданий спортивний інвентар, адже потреба завжди актуальна. Сподіваємось на подальшу співпрацю».

У благодійному фонді Миколи Філонова повідомили, що в рамках проекту «Спорт заради Перемоги» вже сім навчальних закладів Хмільницького району отримали новий спортивний інвентар.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

МИКОЛА ФІЛОНОВ: «ПРОЄКТ «ЛІКАР ДЛЯ СЕЛА» ОРІЄНТОВАНИЙ НА ДОПОМОГУ ЛЮДЯМ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

Sport inventar1Sport inventarImg 0084Img 0082Img 0080Img 0078Img 0077Img 0076Img 0075Img 0074Img 0072Img 0070
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини