Сьогодні у Хмільнику попрощались з захисником України Олександром Марківським, який загинув поблизу Бахмута

Сьогодні у Хмільнику попрощались з захисником України Олександром Марківським, який загинув поблизу Бахмута

Сьогодні хмільничани попрощалися з Захисником України Марківським Олександром Броніславовичем. Прощання з героєм  відбулось у центрі Хмільника на площі перед Будинком культури. Сотні хмільничан прийшли провести в останню путь мужнього воїна, який загинув у боях з російськими окупантами 12 травня 2023 року поблизу населеного пункту Озарянівка Бахмутського району Донецької області, - повідомляють Життєві обрії.

Під час церемонії прощання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх полеглих захисників, про тих, хто віддав своє життя захищаючи демократичні цінності суверенітет та майбутнє нашої держави.

З прощальною промовою до присутніх та словами щирого співчуття до рідних звернулися заступник міського голови Сергій Редчик, помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Андрій Барабан, представник Центру комплектування та соціальної підтримки майор Олег Камбаров.

 

 

Марківський Олександр Броніславович народився 29 квітня 1978 року у місті Хмільник. Шкільні роки пройшли у загальноосвітній школі №1 у якій закінчив 9 класів. Після навчання у школі поступив до Професійно-технічного училища No 40 у місті Хмільнику де навчався з 1993 по 1996 роки.

У 1997 році проходив строкову службу у прикордонних військах у місті Могилів-Подільський, навчався у Харківському аграрному технікумі.

Працював на будівництві та за кордоном. У 2014 році призваний на військову службу в зону АТО. 3 2020 по 2021 рік проходив службу за контрактом в зоні АТО.

Під час повномасштабного вторгнення окупанта в Україну, 25 лютого 2022 року призваний на військову службу по мобілізації. У квітні був поранений, але після двох тижнів госпіталізації знову повернувся на фронт.

Марківський Олександр Броніславович загинув 12 травня 2023 року поблизу населеного пункту Озарянівка Бахмутського району Донецької області.

Під час військової служби мав звання старший солдат та був на посаді: навідник механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини А 0666.

У Олександра  залишились: мама, брат з братовою, племінники.

Вічна памʼять і слава йому! Вічна памʼять і слава всім тим, хто віддав своє життя за свободу, мир і незалежність Української держави.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У БОЯХ З ОКУПАНТАМИ В БАХМУТСЬКОМУ РАЙОНІ ЗАГИНУВ ОЛЕКСАНДР МАРКІВСЬКИЙ З ХМІЛЬНИКА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини