Вівчарку з Вінниччини визнали найкращою в Україні з пошуку людей з-під техногенних завалів (відео)

Вівчарку з Вінниччини визнали найкращою в Україні з пошуку людей з-під техногенних завалів (відео)

Вінницьку вівчарка-рятувальниця Фріда отримала перемогу на всеукраїнських змаганнях. Німецька вівчарка отримала перемогу на всеукраїнських змаганнях, - повідомляють Життєві обрії.

Допис про це зʼявився на фейсбук сторінці  Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

Робочий день рятувальниці розпочинається із тренувань на спеціальному полігоні. Німецька вівчарка Фраза з легкістю долає перешкоди, які зазвичай собаки не перестрибують: залазить у вузьку трубу, балансує у дошках, біжить по драбині. Свого напарника тварина чудово розуміє та миттєво реагує.

“Пошуковиця номер один - так вінницьку чотирилапу рятувальницю назвали на всеукраїнських змаганнях. Саме там нашу Фріду визнали найкращою серед пошукових собак України. Наразі вона в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення ДСНС області”, - йдеться у повідомленні.

Собака має чудовий нюх та допомагає рятувальникам шукати й витягувати з-під завалів людей. Зокрема, вівчарка знаходила й постраждалих після російського теракту, який стався у Вінниці 14 липня та ракетного обстрілу аеропорту.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ НАРОДИВСЯ СПРАВЖНІЙ КОЗАК ВАГА ЯКОГО ПОНАД П’ЯТЬ КІЛОГРАМІВ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини