Поліцейські Хмільницького району віднайшли та повернули батькам 3-річну дитину

Поліцейські Хмільницького району віднайшли та повернули батькам 3-річну дитину

У Хмільницькому районі поліцейські повернули батькам 3-річного сина, якого знайшли за 3 кілометра від домівки, - повідомляють Життєві обрії.

6 серпня о 21:11 годині до чергової частини Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції надійшло повідомлення від жителя села Махнівка Козятинської міської територіальної громади про те, що зник його син, якому три роки і сім місяців. 

Батько зниклої дитини пояснив, що помітили відсутність трирічного сина і він скоріше за все пішов у напрямку лісу. Спочатку намагались знайти самі, але оскільки поруч ліс, зрозуміли що самостійні пошуки не дадуть результату, тому звернулись до поліції.

На місце події одразу виїхали 5 екіпажів працівників поліції, які з’ясувавши всю необхідну інформацію почали відпрацьовувати територію: обстежили місцеві житлові й нежитлові приміщення та прилеглий ліс.

Завдяки оперативній та злагодженій роботі поліцейські встановили місцезнаходження дитини. Екіпаж із працівників сектору реагування патрульної поліції Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції знайшли хлопчика на відстані трьох кілометрів від місця зникнення.

Наразі дитина перебуває з батьками, об’єктом злочину не стала.

Поліцейські закликають батьків за будь-яких обставин пильнувати своїх дітей, щоб уникнути прикрих неприємностей. Бережіть та цінуйте своє життя та життя своїх дітей.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВІД РАШИСТСЬКОГО ОБСТРІЛУ ВІННИЧЧИНИ ПОСТРАЖДАЛА ВОРОНОВИЦЬКА ГРОМАДА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини