Вийшла зі школи та не повернулася додому: на Вінниччині поліцейські розшукали зниклу дівчинку

Вийшла зі школи та не повернулася додому: на Вінниччині поліцейські розшукали зниклу дівчинку

Вчора поліцейські розшукали та повернули додому малолітню дівчинку, яка вийшла зі школи та не повернулася додому. Неповнолітню знайшли у сусідньому селі, в будинку однокласниці, - повідомляють Життєві обрії.

Близько 20.30 години до поліції надійшло повідомлення від 38-річної мешканки Гайсинського району про те, що її донька вийшла з школи та не повернулася додому. Спочатку вона намагалась самотужки знайти дівчинку, але пошуки були марними, тому жінка звернулась по допомогу до поліції.

Як розповів начальник сектору превенції відділення поліції №2 Гайсинського районного управління поліції Сергій Бака, на пошуки школярки було залучено увесь особовий склад відділення поліції та слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці поспілкувались з матір’ю розшукуваної та встановили коло осіб, з якими спілкувалася дівчинка. Перевірили усі лісосмуги, вулиці, закинуті приміщення та водоймища.

О 22.30 поліцейські знайшли дівчинку в сусідньому селі. Після закінчення уроків малолітня вирішила піти у гості до однокласниці та залишилась у неї на ночівлю.

Працівники поліції провели з матір’ю та донькою профілактичну бесіду та пояснили про усі негативні наслідки. Жертвою злочину дівчинка не стала.

Відносно матері розшуканої поліцейські склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей).

Батьків закликають не ризикувати та не витрачати час на пошуки самотужки, одразу звертатися до поліції.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ЛАДИЖИНІ СБУ ВИКРИЛА ПРИБІЧНИЦЮ ПУТІНА ТА ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ РОСІЇ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини