Україна знищила до 10 російських генералів, - глава Управління оборонної розвідки США

Україна знищила до 10 російських генералів, - глава Управління оборонної розвідки США

Українські війська знищили від "восьми до десяти" російських генералів. Це набагато більше, ніж втратили США за 20 років конфлікту в Афганістані, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на CNN.

Про втрати високих російських воєнних чиновників у війні, яку розв'язав путін проти України, повідомив голова розвідуправління Міноборони США у комітеті з питань збройних сил Сенату генерал-лейтенант Скотт Беррієр.

Причин такої великої кількості ліквідованих генералів декілька. На думку Беррієра, українці користуються розвідувальною підтримкою, що надається Сполученими Штатами, тому з легкістю орієнтуються діями та пересуванням противника.

Також причиною ліквідації є те, що російські генерали змушені особисто бути присутніми у зоні конфлікту, а не відсиджуватися в штабах. Адже російські війська не вмотивовані достатньою мірою, тому у бій йдуть неохоче. Щоб підвищити мотивацію генерали змушені були бути на передовій.

Це надзвичайно високий показник для сучасних військових, який значно перевищує кількість американських генералів, втрачених протягом 20 років конфлікту в Афганістані.

Те, що росія втрачає всіх цих генералів, говорить про те, що цим генералам доводиться йти вперед, щоб забезпечити виконання своїх наказів.

Також голова розвідки заявив, що Україна краще готова до участі в конфлікті мотивованих солдатів, навіть якщо її війська набагато менші, ніж російські сили.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЛИТОВСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ ПЕРШИМ У СВІТІ ВИЗНАВ РОСІЮ КРАЇНОЮ-ТЕРОРИСТОМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини