У Вінниці привітали журналістів з професійним святом та нагородили переможців журналістських робіт

У Вінниці привітали журналістів з професійним святом та нагородили переможців журналістських робіт

Вчора у Вінниці привітали журналістів з професійним святом і провели нагородження переможців журналістських робіт серед студентів та професійних журналістів. Нагороди отримали учасники конкурсу Форуму «Інформаційний фронт України: Вінниччина» та студентський конкурс «Батл між університетами» 

Захід відбувався у приміщенні Mont Blanc, привітати та підтримати колег прийшли журналісти багатьох редакцій. Всі редакції, які брали активну участь у розвитку свободи слова під час війни отримали привітання та подарунки.

Журналістів, редакторів та студентів вітали організатори конкурсів керівник ГО «Ми – Вінничани» Валерій Коровій та запрошені гості і партнери об’єднання – народні депутати Геннадій Вацак, Лариса Білозір та Микола Кучер. А також керівник осередку ГО “Ми-Вінничани” у місті Вінниці Сергій Кудлаєнко, засновник медіахолдингу “Новини Вінниці” Микола Філонов.

За словами Миколи Філонова, підтримка та увага для журналістів надзвичайно важливі в нинішніх умовах, адже журналісти також воїни, але інформаційного фронту.

«Не можна не дооцінювати внесок, який роблять журналісти в розбудову демократії та свободи слова в Україні. Формування здорового конкурентного інформаційного середовища важливе для формування суспільства рівних можливостей», – зазначив Микола Філонов.

Як зазначив голова громадського об’єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій, у такий спосіб хотіли дати можливість і студентам, і журналістам рухатися далі у цьому напрямку та набратися ще більшого професійного досвіду.

«Це була перша наша спроба провести цей конкурс. Завдяки підтримці Миколи Філонова, Сергія Кудлаєнка, народних депутатів Геннадія Вацака, Лариси Білозір також інших партнерів вдалось організувати та провести цей конкурс», - каже Валерій Коровій.

Цього разу нагороди отримали різні вінницькі місцеві, регіональні медіа, журналісти. 

За словами координатора ГО «Ми – Вінничани» Сергія Кудлаєнка, наразі дуже обмежені можливості у журналістів висвітлювати ті чи інші події. Особливо те, що пов'яано з військовою агресією.

«Тому наше завдання було провести для журналістів форум. Його організували ще у березні.   І надалі плануємо проводити такі конкурси і для студентів, так і професійних журналістів», - каже Сергій Кудлаєнко.

Як зазначив народний депутат України IX скликання Геннадій Вацак, у виборі переможців важко не було, адже справедливо вирішувати, хто достойний нагороди допомагали помічники.

«Для проведення подібних заходів головне, аби було бажання: як і в організаторів, так і в учасників. Робіт було подано багато, проте перемогли найкращі», - зазначає Геннадій Вацак.

«Від журналістів залежить багато чого. Особливо висвітлення новин з передової і всього, що відбувається в країні. Сьогодні над перемогою України працюють всі: Збройні сили України, підприємці. Цей захід потрібний. Адже тут відмітили і молодих журналістів, і тих, хто вже має великий досвід», - зазначає Микола Кучер.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ФІЛОНОВА І ГО "МИ-ВІННИЧАНИ" ПРИДБАЛИ ДЛЯ НАШИХ СПЕЦНАЗІВЦІВ СПОРТМАЙДАНЧИК

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.    

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини