В Хмільницькому районі знову затримали наркоділка, який збував амфетамін

В Хмільницькому районі знову затримали наркоділка, який збував амфетамін

2 червня оперативники відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції затримали 40-річного наркоділка, який збував в Козятині психотропні речовини шляхом закладок. За таку діяльність чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

Жителя Козятина, за підозрою у збуті заборонених речовин, зупинили для перевірки працівники сектору кримінальної поліції підрозділу. При огляді, чоловік добровільно видав 5 доз з психотропною речовиною – амфетаміном, замотаних у клейку стрічку. 

В подальшому, у місцях закладок, які зловмисник встиг зробити, поліцейські вилучили ще 18 доз забороненої речовини. Як з’ясувалось, психотропи чоловік розповсюджував за допомогою мобільного додатку Telegram у чат-ботах, де вказував клієнтам місця із закладками. 

Вилучені речові докази направлено на експертизу. Правопорушника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру і обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Хмільницька окружна прокуратура.

Слідчим відділенням проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

Санкція статті передбачає покарання – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОЛІЦІЯ ШУКАЄ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ЗОБРАЖЕНИЙ НА ФОТО. ДОПОМОЖІТЬ ВСТАНОВИТИ ОСОБУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини