У Вінниці пенсіонер стріляв в бійців КОРДу. Злочинцю загрожує довічне позбавлення волі(відео)

У Вінниці пенсіонер стріляв в бійців КОРДу. Злочинцю загрожує довічне позбавлення волі(відео)

У Вінниці пенсіонер стріляв в працівників комунальної служби та бійців КОРДу. Злочинцю загрожує довічне позбавлення волі, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Під час проведення спеціальної поліцейської операції 63-річний зловмисник вистрілив з рушниці по спецпризначенцях. Від дій правопорушника ніхто не постраждав.

10 квітня від жителів однієї з багатоповерхівок Вінниці надійшло повідомлення про те, що їх сусід стріляє по працівниках комунальної служби. На місце злочину відразу виїхали всі правоохоронні профільні служби.

Встановивши, що озброєний зловмисник зачинився у власній квартирі, бійці КОРДу провели його затримання, під час якого він вистрілив у поліцейських. Чоловік перебував у стані сильного сп'яніння. Пояснити свої дії він не міг.

Мисливська рушниця, з якої правопорушник стріляв, вилучена. Слідчі встановлюють законність користування зброєю затриманим.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідство готує матеріали для оголошення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Чоловікові загрожує довічне позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЧОЛОВІК ВЧИНИВ НАРУГУ НАД УКРАЇНСЬКИМИ СИМВОЛАМИ ТА ПІДТРИМУВАВ "РУСЬКИЙ МІР"

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини