У Хмільницькому районі поліцейські разом з пожежниками рятували від пожежі гараж, сарай, та складське приміщення (відео)

У Хмільницькому районі поліцейські разом з пожежниками рятували від пожежі гараж, сарай, та складське приміщення (відео)

Густий дим на території обслуговування поліцейський офіцер громади Володимир Білоус разом з колегою Артемом Ільчуком побачили близько обіду 12 травня, коли перебували на поліцейські станції. Чоловіки відразу виїхали на місце події, щоб розібратись у ситуації, - повідомляють у ГУ НП у Вінницькій області.

Як з’ясувалось, що у жителя с. Махнівка Хмільницької району горіла надвірна споруда, в якій знаходився сарай, гараж та складське приміщення площею 100 квадратних метрів.

Офіцери громад не зволікаючи розпочали допомагати пожежникам боротися з вогнем, сприяли безперешкодному під’їзду спецтехніки, обмежили доступ посторонніх до місця події.

Паралельно поліцейські організували порятунок майна з приміщень, які могли бути охопленні вогнем. Так, офіцерам спільно з жителями села вдалось витягнути з гаража автомобіль, який тривалий час не експлуатувався.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ТРИВАЄ НАБІР ДО БАТАЛЬЙОНУ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини