У Хмільницькому районі перші три школи отримали спортивний інвентар в рамках проєкту “Спорт заради перемоги”

У Хмільницькому районі перші три школи отримали спортивний інвентар в рамках проєкту “Спорт заради перемоги”

Скакалки, сітки для волейболу, набори для пінг-понгу, шахи та шашки, бадмінтон, фрізбі, футбольні, волейбольні, баскетбольні м’ячі, гімнастичне та інше спортивне знаряддя потрібні дітям для заняття спортом, у рамках нового проекту «Спорт заради Перемоги» привезли благодійники в школи Козятина.

Проект у Вінницькій області реалізують Благодійний Фонд Миколи Філонова «Український Альянс» та Благодійний Фонд «МХП-Громаді».


Засновник Фонду «Український Альянс» Микола Філонов розповів, що йому стало відомо, про проблеми зі спортивним знаряддям в Козятинських школах. Адже війна та економічні обставини вносять свої корективи.
«Попри те, що діяльність нашого благодійного фонду приділяє пріоритетну увагу допомозі ЗСУ та Силам оборони, лишитись осторонь цієї ситуації не міг, адже це моє рідне місто у якому я народився і виріс. Приємно було сьогодні знову побачити свою школу. А найприємніше було допомогти дітям. Проект започатковано за підтримки наших партнерів – відомого в Україні благодійного фонду “МХП-Громаді”», – розповів Микола Філонов.
У Козятині вінницьких благодійну допомогу діти зустрічали морем позитиву і посмішок. Учні щиро раділи спортивному реманенту і заходились його випробовувати одразу.

Спортивний інвентар отримали три козятинських ліцея:
Ліцей №1 ім.Т.Г.Шевченка Козятинської міської ради.

Ліцей №2 Козятинської міської ради.

Опорний комунальний ліцей Козятинської міської ради.

«Спорт заради перемоги» — ще одне підтвердження єдності українського суспільства в особі громадських об’єднань, соціально-відповідального бізнесу та активу територіальних громад», – зазначив Микола Філонов та подякував за сприяння в реалізації проекту Козятинській міській раді.
Проект «Спорт заради перемоги», який реалізується на теренах Вінницької області спільними зусиллями Благодійного Фонду Миколи Філонова «Український альянс» та Благодійного Фонду «МХП — Громаді» покликаний сприяти загартуванню молодого покоління українців та розвитку фізкультури та здорового способу життя.
Благодійники й надалі збираються продовжити програму забезпечення спортивними знаряддями школярів. 

На черзі й інші школи Козятина та Хмільницького району. 

Користуючись нагодою, представники благодійного фонду просять директорів шкіл та відповідальних за розвиток спорту в навчальних закладах ОТГ Хмільницького району звертатись із запитами на спортінвентар для шкіл: електронна адреса [email protected] фонд розгляне ваші заявки та вийде на зв'язок.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ГО “Ми-Вінничани” та благодійний фонд Миколи Філонова придбали для авіаторів з Вінниччини позашляховик Mitsubishi.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗАСНОВНИК БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "UA" МИКОЛА ФІЛОНОВ: МИ БУДЕМО ДОПОМАГАТИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМИ СТІЛЬКИ, СКІЛЬКИ ПОТРІБНО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "МИ - ВІННИЧАНИ" ТА БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ФІЛОНОВА "UA" ПОСИЛЮЮТЬ ДОПОМОГУ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини