У Хмільницькому районі експодружжя судилося через фото у ТікТок

У Хмільницькому районі експодружжя судилося через фото у ТікТок

Жінка подала до суду колишнього чоловіка через те, що той виклав її «образливе» фото у ТікТок, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Na Парижі.

У Калинівському райсуді розглядали справу щодо «домашнього насильства психологічного характеру». Підставою для притягнення до адміністративної відповідальності стало «образливе» фото колишньої дружини, яке місцевий житель виклав у ТікТок. Звісно, мережа є популярною, але, на думку судді, фото там не є правопорушенням.

Як вказується у матеріалах суду, світлина, яку жінка вважає образливою, з’явилась у «тіктоці» наприкінці вересня. Вона звернулась до поліції для притягнення ексчоловіка до відповідальності. І там вирішили, що є підстави скласти протокол про адмінправопорушення. Далі документ передали до суду.

Так от, у протоколі йдеться про притягнення чоловіка до відповідальності за вчинення домашнього насильства, яким є фото своєї колишньої дружини з образливим дописом у соціальній мережі TikTok.

Вивчивши матеріали, суд закрив справу, згідно п. 1 ст. 247 КУпАП, оскільки не побачив негативні наслідки для психологічного стану постраждалої особи та суспільства.

В матеріалах справи відсутні будь-які докази щодо завдання жінці шкоди її фізичному та/або психологічному здоров`ю. Крім того, не доведений і факт самого розміщення в соціальній мережі чоловіком допису з образливими висловами відносно колишньої дружини.

Ба більш, у постанові вказується, що чоловік не визнав своєї вини, але навіть його зізнання не могло б вважатись достатнім за відсутності інших доказів.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ГРАБІЖНИК ВІДІБРАВ ТЕЛЕФОН У СІМНАДЦЯТИРІЧНОЇ ДІВЧИНИ (ВІДЕО)

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини