У Хмільнику запрацювали лікувально-діагностичний центр МЕДІЛЮКС і лабораторія МЕДІЛАБС

У Хмільнику запрацювали лікувально-діагностичний центр МЕДІЛЮКС і лабораторія МЕДІЛАБС

«Не на часі» – це точно не про здоров’я. Про нього потрібно піклуватися завжди і часто всупереч обставинам. До того ж, медичні послуги мають бути якісними і доступними людям, а сервіс комфортним. За такими принципами працюють лікувально-діагностичний центр «Меділюкс» та сучасна лабораторія «Меділабс», які знову відкрили свої двері для пацієнтів у Хмільнику.

  Де нас знайти?   

Медичний центр МЕДІЛЮКС і лабораторія МЕДІЛАБС тепер працюють за адресою вулиця Шевченка, будинок 28А (другий поверх). Переїхавши у центр Хмільника ми стали ще ближчими і доступними для вас, адже на нову геолокацію зручніше добратися з будь-якого краю міста. Наші працівники працюватимуть не лише на новому місці, але й на новому сучасному обладнання. Тож прийшовши до нас можете бути впевнені: в професійності наших спеціалістів, в повазі до вас, в сучасному підході, в точності аналізів та обстежень. І все це без черг та довгих очікувань. 

  Чому саме зараз?   

Так, ми розуміємо «що важчих часів» аби оновлювати обладнання, вводити нові послуги, відкривати нові відділення і не придумаєш. Чесно, через військовий напад і ми сумнівалися. Але надихаючись стійкістю і незламністю нашого народу, ми все ж таки вирішили не зупинятися, створювати нові робочі місця, підтримувати економіку. А також розвивати українську медицину, в якій на першому місці – клієнтоорієнтованість, розширюватися та забезпечувати якісні, достовірні аналізи, обстеження та фахові консультації лікарів, незалежно від місця проживання пацієнтів. Адже ці складові забезпечують ранню діагностику відтак ефективне лікування захворювань. 


  Які послуги доступні?   

Вже сьогодні в МЕДІЛЮКС у Хмільнику можна отримати фахову консультацію гінеколога, здати ПАП-тест, цитологію, зробити кольпоскопію. Також можна зробити УЗД щитоподібної залози, УЗД молочних залоз, УЗД нирок+судини нирок, УЗД печінки, УЗД селезінки, УЗД жовчного міхура та жовчовивідних шляхів, УЗД органів черевної порожнини УЗД гінекологічне (трансвагінально, абдомінально), УЗД вагітним та інші. 
УЗД обстеження у МЕДІЛЮКС - це висока інформативність, адже виконується досвідченим і фаховими лікарями на сучасному, екстракласі обладнанні. 
За результатами УЗД зробленого у МЕДІЛЮКС вашому лікарю буде легко підтвердити, виключити або ж запідозрити ту чи іншу патологію. І призначити дієве лікування.
МЕДІЛЮКС – це професійна, якісна медична допомога від експертів, які використовують новітні технології, як у розвинених країнах,  тактику лікування будують на доказовій медицині за кращими, сучасними світовими протоколами. І все це за доступною ціною. Не вірите? В цьому легко можете переконатися зателефонувавши до наших адміністраторів і уточнивши ціни для порівняння.  
Лабораторія МЕДІЛАБС, яка по-праву вважається однією з кращих приватних лабораторій нашої держави, виконує понад півтисячі аналізів та досліджень. Достовірність результатів – гарантована. І це можуть підтвердити сотні клієнтів по всій Україні.

  Як ми працюємо?   

З понеділка по п'ятницю - забір матеріалу з 8.00 до 12.00, 
видача результатів до 16.00.

Субота: з 9.00 до 13.00 - забір матеріалу до 11.00 год.
Неділя -  вихідний. 

Працюємо за попереднім записом. 

Телефони кол-центру: 

(0800) 33 51 51 (МЕДІЛАБС), 

(067) 430 76 76 (МЕДІЛЮКС).

 Піклуйтеся про своє здоров’я правильно,

разом з МЕДІЛЮКС та МЕДІЛАБС! 
 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ЦНАПІ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДКРИТО "ПАСПОРТНИЙ ОФІС"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини