Сімдесят хромбуків отримали освітні заклади Хмільницької, Війтівецької та Уланівської громад

Сімдесят хромбуків отримали освітні заклади Хмільницької, Війтівецької та Уланівської громад

8 березня міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у межах робочої поїздки до Вінницької області  зустрівся з представниками територіальних громад, аби виконати важливу і приємну місію -  вручити сертифікати  та передати  освітянам регіону сучасні  хромбуки, - повідомляють Життєві обрії.

В рамках національного проекту ''Ноутбук кожному вчителю'', за допомоги міжнародних партнерів ,,Google'' та ЮНЕСКО Вінниччина отримала 2428 хромбуків. Сертифікати на 70 хромбуків міністр вручив освітнім закладам трьох громад Хмільницького району: Хмільницька - 39, Війтівецька -5, Уланівська -26.

«2428 ноутбуків - це лише старт, який закриває приблизно 25% потреб Вінницької області,- підкреслив міністр.- Будемо працювати й надалі для того, щоб спільними зусиллями і центральної влади, і військово-цивільної адміністрації, і народних депутатів забезпечити наших освітян засобами реалізації освітнього процесу».


 Хромбуки - це пристрої, які працюють на базі операційної системи Google Chrome OS. Сучасні гаджети допоможуть забезпечити проведення освітнього процесу дистанційно з використанням інноваційних технологій.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ЗАПРАЦЮВАЛИ ЛІКУВАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДІЛЮКС І ЛАБОРАТОРІЯ МЕДІЛАБС

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини