Громадська організація "Ми - Вінничани" та благодійний фонд Миколи Філонова "UA" посилюють допомогу Збройним Силам України

Громадська організація "Ми - Вінничани" та благодійний фонд Миколи Філонова "UA" посилюють допомогу Збройним Силам України

Громадські організації виділяють чергову фінансову допомогу на ремонт ще трьох автомобілів, які незабаром поїдуть в зону бойових дій. Наразі ми виконуємо запит бійців, земляків з нашого району, що несуть службу на передових позиціях оборони країни, - зазначили в пресслужбі фонду. 

"У сучасній війні наявність у бійців надійного автомобіля - велика перевага і допомога. Тому в цьому напрямку ми теж намагаємось докладати зусиль і підтримувати наших захисників", - зазначив засновник фонду «UA» Микола Філонов. Він також підкреслив, що у нинішніх умовах для ЗСУ дуже важливо мати сприяння з боку громадських і благодійних організацій.

Громадська організація і фонд вже надали допомогу земляками на відновлення техніки на 55 тисяч гривень, на черзі ще дві автівки, закупівля бойових дронів та іншого спецобладнання.

“Ми і надалі сприятимемо ЗСУ у будь-яких питаннях, з яких вони звертатимуться за підтримкою”, — зазначив Микола Філонов.

Нагадаємо, ГО “Ми — Вінничани” прийняло рішення про посилення підтримки ЗСУ. На початку березня місцеві ЗМІ повідомляли про допомогу громадського об'єднання військовим шпиталям Вінниччини де проходять лікування та реабілітацію наші бійці.


Довідково: До громадського об'єднання "Ми-Вінничани" входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

КРЕАТИВНІ ПРОЕКТИ ВІННИЦЬКИХ СТУДЕНТІВ ПІДСИЛЯТЬ ІНФОРМАЦІЙНУ БЕЗПЕКУ КРАЇНИ

КОМПАНІЯ МХП ПІДБИЛА ПІДСУМКИ КОРПОРАТИВНОГО ВОЛОНТЕРСТВА ЗА 2022 РІК

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини