У Хмільнику провели спортивні заходи, відзначили кращих спортсменів та їх тренерів

У Хмільнику провели спортивні заходи, відзначили кращих спортсменів та їх тренерів

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Хмільницькій міській територіальній громаді з 8-10 вересня проводилися спортивні заходи.  А кращих спортсменів, тренерів, вчителів фізичного виховання, які досягли високих результатів відзначили грамотами, подяками та грошовими преміями, - повідомляє Хмільницька міська рада.

Вітаючи спортсменів з професійним святом заступник міського голови Андрій Сташко зазначив, що незважаючи на російську агресію та війну наші спортсмени разом зі своїми наставниками досягли значних успіхів на чемпіонатах України, Європи та світу. 

Після привітання грамотами виконавчого комітету Хмільницької міської ради та сертифікатами на виплату винагород були нагороджені спортсмени Анастасія Городівська та Дмитро Коломійчук за зайняте 2 місце на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, який проходив з 2 по 5 серпня цього року в Об'єднаних Арабських Еміратах (місто Абу-Дабі). А також їх тренер Сергій Городівський за підготовку спортсменів до чемпіонату світу.

Грамоти та сертифікати на виплату грошових винагород вручили також кращим спортсменам, тренерам, вчителям фізичного виховання, фахівцям галузі, які досягли високих результатів у навчально-виховному процесі, обласних і Всеукраїнських спортивних змаганнях за підсумками 2022-2023 навчального року та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Для присутніх на заході проведено показові виступи спортсменів клубу з танцювального спорту «ВІЗАРД».

9 вересня на спортивних локаціях Хмільницької ДЮСШ проведено презентацію з таких видів спорту, як шахи, вільна боротьба, бокс, легка атлетика, настільний теніс, футбол, волейбол, а тренери спортивної школи та спортивних клубів територіальної громади провели майстер-класи.

У центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка на майданчику соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» координаторка Тая Фельдман провела тренування з гімнастики на свіжому повітрі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДЛЯ ШКІЛ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ПРОДОВЖИВСЯ ПРОЄКТ БФ МИКОЛИ ФІЛОНОВА "СПОРТ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини