У Хмільнику можуть з'явитися вулиці імені Героїв: Українця, Дмитришина та Шпаковського

У Хмільнику можуть з'явитися вулиці імені Героїв: Українця, Дмитришина та Шпаковського

24 січня у Хмільницькій міській раді відбулося засідання Комісії з питань перегляду топонімічних назв вулиць та провулків, інших об’єктів міського господарства, увічнення пам’яті видатних діячів і подій, встановлення або демонтажу пам’ятних знаків на території міської громади, - повідомляють Життєві обрії.

На засіданні комісії розглянуто звіт про консультації з громадськістю в формі публічного громадського обговорення та електронні консультації з громадськістю про перейменування 44-х вулиць і провулків у місті Хмільнику та в селах громади.

Обговорено пропозиції, що надійшли в період консультацій з громадськістю від жителів громади, та схвалено пропозиції про перейменування вулиці та провулку Тімірязєва на вулицю і провулок Дмитришина Володимира (захисника України, хмільничанина), вулицю Маліновського на вулицю Шпаковського Андрія (захисника України, хмільничанина).

Також схвалено пропозицію про перейменування вулиці і провулку Кутузова на вулицю та провулок Симоненка Василя.

Вирішено розпочати консультації з громадськістю щодо перейменування таких вулиць і провулків міської громади:

Враховуючи дискусії, що виникли в результаті обговорення про перейменування вулиці Тургенєва на вулицю Клодницького Володимира та беручи до уваги пропозиції вуличного комітету, вирішено повторно розпочати консультації з громадськістю для вивчення думки усіх жителів вулиці.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗРОСЛА ЗАХВОРЮВАНІСТЬ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини