Трьох вінничан відзначили нагородами Головнокомандувача ЗСУ

Трьох вінничан відзначили нагородами Головнокомандувача ЗСУ

Три вінничанина - «Майстер», «Хан» і «Лев» - відзначені нагородами Головнокомандувача ЗСУ, - повідомляють Життєві обрії.

«Кожен захисник, кожна військова частина Збройних Сил України сьогодні творить нашу переможну історію. Дорогою ціною…» - зазначив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Свою історію війни влітку погодився розповісти доброволець Віталій - «Майстер» з Вінниці: "Погодився лише заради «Хана» і «Лева» - двох земляків. «Про них мають знати». Віталій називає їх своїми «хрещеними». Герої. Воїни… Дякуючи їм, він живий".

Тепер усі троє відзначені почесними нагородами Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. За кожною відзнакою є окрема історія життя і справжнього подвигу. 

«Приклади героїзму і бойового братерства, емблеми і знамена, бойовий вишкіл і мужність, незламний дух і воля - все це складає код Нації воїнів», - каже Залужний.

Це про наших воїнів, земляків!

"«Майстер» «до братиків» не повернеться. Як би він цього не хотів, але медики заборонили. «Хан» після поранення недавно повернувся на службу. «Лев» ще загоює рани. Не знаю, скільки потім буде правд про цю війну, але знаю точно: зятів у мене з росії не буде – доньки вже зрозуміли", - «Майстер» не сумнівається.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В МЕРЕЖІ ОПУБЛІКУВАЛИ ФОТО ЗБИТОЇ НАД ВІННИЧЧИНОЮ РОСІЙСЬКОЇ РАКЕТИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини