Родині Владислава Українця вручили пам’ятний сертифікат

Родині Владислава Українця вручили пам’ятний сертифікат

23 грудня на сесії Хмільницької міської ради міський голова Микола Юрчишин вручив пам’ятний сертифікат дружині Героя України (посмертно) Владислава Українця - Катерині та синочку Андрійку, - повідомляють Життєві обрії.

Сертифікат засвідчує увічнення прізвища Владислава Петровича Українця у Книзі пошани та пам’яті «Гордість Хмільника» (посмертно).

Від імені громади міський голова разом із депутатами та колегами подякував батькам захисника України - Валентині Петрівні та Петру Тимофійовичу за те, що виховали гідного сина України, який своє життя поклав за мирне майбутнє кожного з нас.

Нагадаємо, що 24 лютого хмільничанин лейтенант Владислав Українець відбивав Антонівський міст поблизу села Раденськ Херсонської області. Було знищено дві одиниці ворожої військової техніки разом із особовим складом. Під час виходу батальйону з оточення разом із підлеглими лейтенант здійснював прорив. Владислав Українець вирішив закріпитись і зайняти оборону з метою забезпечення проходу колони батальйону. Знищив близько 50 ворогів. Рятуючи життя побратимів, потрапив під кулеметний обстріл, зазнав несумісних із життям поранень.

Вічна слава усім, хто воює за вільну Україну! Вічна пам'ять кожному і кожній, чиє життя забрала війна!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОНАД 170 ХМІЛЬНИЦЬКИХ ДІТЕЙ ВІДВІДАЛИ ДРУЖНЄ МІСТО КРИНИЦЮ-ЗДРУЙ У ПОЛЬЩІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини