На Вінниччині викрили військових і лікарів, які допомагали “косити” від мобілізації

На Вінниччині викрили військових і лікарів, які допомагали “косити” від мобілізації

На Вінниччині викрито злочинну групу, яка за грошову винагороду сприяла ухиленню від мобілізації військовозобов’язаних чоловіків,- повідомляють Життєві обрії з посиланням на пресслужбу Генеральної прокуратури.

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру трьом учасникам злочинної групи. Їм інкриміновано зловживання впливом та підроблення і використання підроблених документів.

За даними слідства, військовослужбовець одного з комісаріатів на Вінничині організував схему внесення недостовірних відомостей до медичних документів про неіснуючі хвороби. Для цього він залучив двох лікарів – кардіолога та терапевта.

Підозрювані впливали на голову військової лікарської комісії з метою видачі ним довідок про непридатність або тимчасову непридатність до військової служби. Під час досудового розслідування задокументовано два таких факти, розмір неправомірної вигоди становить 9500 доларів США.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів, надається оцінка діям керівництва військового комісаріату.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НАСЕЛЕННЯ ВІННИЧЧИНИ ЗБІЛЬШИЛОСЬ НА 10 ВІДСОТКІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини