Міська влада привітала срібну призерку Чемпіонату світу з ММА Анастасію Городівську та її тренера Сергія Городівського

Міська влада привітала срібну призерку Чемпіонату світу з ММА Анастасію Городівську та її тренера Сергія Городівського

Вчора, міський голова Хмільника Микола Юрчишин зустрівся з срібною призеркою Чемпіонату світу з ММА Анастасією Городівською та її тренером Сергієм Городівським, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

Анастасія Городівська здобула срібну медаль на Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, що відбувся впродовж 17-20 серпня в Об’єднаних Арабських Еміратах. Настя є вихованкою спортивного клубу «Боєць», команду якого тренує її тато Сергій Городівський.

Очільник громади разом зі своїми заступниками Сергієм Редчиком та Андрієм Сташком, а також із колегами – Віталієм Оліхом та Віталієм Пачевським схвальними оплесками привітали славетну переможницю та її наставника у спорті.

Міський голова вручив юній спортсменці та її тренеру Подяку і сертифікати на отримання грошової винагороди (по 10 тисяч гривень).

"Ми вболівали за тебе, Настю! Ти показала кращі бійцівські якості та велику волю до перемоги! Бажаю сміливо йти до мети, до перемоги, про яку мрієш! Дякую твоєму тренеру за наставництво і найбільшу віру в твої успіхи!" – сказав міський голова під час вручення відзнак.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНКА АНАСТАСІЯ ГОРОДІВСЬКА СТАЛА СРІБНОЮ ПРИЗЕРКОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З ММА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини