Хмільничанина Валерія Гаврилюка президент України нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Хмільничанина Валерія Гаврилюка президент України нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Сьогодні, 9 травня нагороду захисника, дружині Софії Миколаївні  та дітям Ользі та Станіславу, вручили начальник Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Олег Резедент та  Хмільницький міський голова Микола Юрчишин, - повідомляють Життєві обрії.

Перед тим, як вручити нагороди присутні, хвилиною мовчання, вшанували пам'ять про героїчних захисників, які віддали життя за Україну, боронячи її від російських окупантів.

- Дякую вам за мирне небо над Вінничиною, за захист Української держави від російської навали, за можливість мирно працювати на благо нашої землі. Для мене велика честь ушанувати Героя, який є в нашій історії та завжди залишиться в наший памʼяті. Адже вони виборювали для нас життя і свободу, можливість для мільйонів українців бути зі своїми рідними у своєму домі.

Подвиг та імʼя нашого Героя - ГАВРИЛЮКА Валерія Андрійовича який віддав своє життя захищаючи свободу та незалежність нашої країни, навіки залишиться в нашій памʼяті, - сказав Олег Резедент вручаючи нагороду дружині. 

- Від імені всіх хмільничан, всіх українців схиляю голову перед всіма рідними героїв, полеглих за Україну....  Ви завжди можете розраховувати на підтримку влади, ви втратили найдорожчу людину, тому наш обов'язок підтримувати вас та допомагати вам і ми це будемо робити, звертайтесь з будь-яких питань,  зробимо все, що в наших силах. Вічна памʼять та Слава Героям! - сказав Микола Юрчишин дружині та дітям полеглого Героя. 

 

Солдат ГАВРИЛЮК Валерій Андрійович вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість і мужність загинув під час ведення бойових дій в районі м. Авдіївки Донецької області 27.05.2022.

Указом Президента України від 11 грудня 2022 року N°861 нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДВОХ ЗАХИСНИКІВ З ХМІЛЬНИЧЧИНИ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ НАГОРОДИВ ОРДЕНАМИ "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ (ПОСМЕРТНО)

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини