Хмільничанин Дмитро Коломійчук здобув срібло на Чемпіонаті світу з ММА

Хмільничанин Дмитро Коломійчук здобув срібло на Чемпіонаті світу з ММА

На Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА 2023 в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі вихованець хмільницького СК "Боєць" Дмитро Коломійчук здобув срібну медаль, - повідомляють Життєві обрії.

Збірна України стала найкращою за підсумками й у другий день змагань на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА 2023, де змагалась вікова категорія 14-15 років.

В другий день чемпіонату світу було розіграно 16 комплектів медалей. На рахунку наших спортсменів 3 золоті, 6 срібних та 4 бронзових нагород.

Хмільничанин Дмитро Коломійчук доклав свої зусилля щоб наша збірна стала першою у світі, виборовши срібну нагороду чемпіоната світу з ММА. Дмитро провів пʼять поєдинків з яких чотири виграв у спортсменів з таких країн: Іран, США, Південна Африка, Україна, а поступився в фінали представнику Таджикистану за рішенням судів.

Пишаюся своїм спортсменом який доклав свої зусилля щоб наша збірна стала першою у світі та виборов срібну нагороду чемпіоната світу з ММА. Молодець, так тримати!!!, - пише у соцмережах тренер Сергій Городівський.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ТОВ "ХМІЛЬНИЦЬКЕ" ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ДИРЕКТОРА

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини