Хмільничани попрощалися з Захисником України Ігорем Знаміровським, який загинув у Бахмутському районі

Хмільничани попрощалися з Захисником України Ігорем Знаміровським, який загинув у Бахмутському районі

Сьогодні хмільничани попрощалися з Захисником України Знаміровським Ігорем Миколайовичом. Прощання з героєм  відбулось у центрі Хмільника на площі перед Будинком культури. Сотні хмільничан прийшли провести в останню путь мужнього воїна, який загинув у боях з російськими окупантами 24 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання перебуваючи на позиції біля населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області, - повідомляють Життєві обрії.

Під час церемонії прощання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх полеглих захисників, про тих, хто віддав своє життя захищаючи демократичні цінності суверенітет та майбутнє нашої держави.

З прощальною промовою до присутніх та словами щирого співчуття до рідних звернулися заступник міського голови Сергій Редчик, помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Андрій Барабан, представник Центру комплектування та соціальної підтримки майор Олег Камбаров.

Знаміровський Ігор Миколайович народився 28 серпня 1970 року у селі Витава Тиврівського району Вінницької області, шкільні роки пройшли у Хмільницькій загальноосвітній школі №4, навчався у Вінницькому кооперативному училищі по професії кухар-кондитер. Після навчання проходив військову службу у Хабаровському краї.

Займався виготовленням памʼятників з часом працював на пилорамі.

Останнє місце роботи оператор котельної системи в садочку №3 міста Хмільника.

3 дитинства полюбляв риболовлю так і протягом всього життя це залишалось його хобі.

Під час повномасштабного вторгнення окупанта в Україну, Ігор Миколайович 24 лютого 2022 був призваний до лав Збройних Сил України на військову службу по мобілізації. Під час військової служби мав звання молодший сержант та був на посаді стрілець-помічник гранатометника 2 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону військової частини А1736

Ігор Миколайович загинув в результаті бойового зіткнення 24 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання перебуваючи на позиції біля населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області.

У Ігоря Знаміровського залишились: мама Віра Мартинівна, сестра Наталія, дочка Діана, дружина Оксана, внучка Савєлія.

Вічна памʼять і слава йому! Вічна памʼять і слава всім тим, хто віддав своє життя за свободу, мир і незалежність Української держави.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У БАХМУТСЬКОМУ РАЙОНІ ЗАГИНУВ 52-РІЧНИЙ ХМІЛЬНИЧАНИН ІГОР ЗНАМІРОВСЬКИЙ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини