Головне управління розвідки висловило подяку Благодійному Фонду Миколи Філонова

Головне управління розвідки висловило подяку Благодійному Фонду Миколи Філонова

Нещодавно Благодійний Фонд Миколи Філонова «Український Альянс» разом з ГО «Ми-Вінничани» придбав для воїнів ГУР МО України 50 ударних FPV-дронів. Про це повідомив офіційний Телеграм-канал Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Воїни ГУР МО України висловлюють вдячність громадському об‘єднанню «Ми-Вінничани» та Благодійному фонду Миколи Філонова за надання чергової партії FPV ― 50 безпілотників уже відправлені на найгарячіші напрямку фронту для знищення ворогів», – йдеться у повідомленні розвідників.

«Допомога захисникам України є пріоритетом роботи Благодійного Фонду «Український Альянс». Ми уже придбали і передали на фронт техніки та спецобладнання на суму понад 15 мільйонів гривень. Будемо допомагати й надалі, щоб наблизити нашу спільну Перемогу та звільнити всю територію України», – прокоментував співпрацю з ГУР МО Микола Філонов.

Як зазначили в благодійних організаціях Вінниччини, ця партія дронів була придбана за особисті кошти і внески учасників та партнерів ГО “Ми-Вінничани” і БФ “Український Альянс” на суму 900 тисяч гривень.

Ще 10 дронів команда громадського об’єднання передала 14 штурмовій бригаді “Червона Калина” і 10 дронів-камікадзе 65 окремій механізованій бригаді.

Нагадаємо за ініціативи Благодійного Фонду Миколи Філонова і ГО «Ми-Вінничани» у Вінниці проходить постійно діючий благодійний марафон «Мільйон для ЗСУ від Вінничан».

Власними зусиллями, внесками партнерів, бізнесу, донатам небайдужих мешканців Вінниччини на сьогодні для посилення фронту придбано і передано більше 300 ударних дронів, автівки, тепловізори, приціли, зарядні пристрої, дрони «мавіки» та багато іншого. 

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини