Футзалістки Хмільника виграли домашній турнір на підтримку ЗСУ

Футзалістки Хмільника виграли домашній турнір на підтримку ЗСУ

6 листопада у Хмільнику пройшов відкритий обласний футзальний турнір серед команд дівчат 2003-2004 р.н. організований на підтримку ЗСУ, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінницьку обласну асоціацію футболу.

Змагання організували відділ молоді та спорту Хмільницької міської ради та обласна Асоціація футболу. На іграх були присутні спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко і тренер всіх жіночих збірних Вінниччини з футболу Юрій Наровицький.

Після групового етапу і стикових матчів перше місце посіла команда ФК «Хмільник». В напруженому фінальному матчі вона переграла «Еліту» (Демківка) із рахунком 6:3. Бронзові нагороди у ФК «Бердичів». Гості із Жмитомирщини в матчі за третє місце розгромили футболісток ДЮСШ Літина – 10:0. На п’ятій позиції залишилася ДЮСШ «Колос» (Бар), на шостій – ДЮСШ Хмельницького.

Призери були нагороджені відзнаками волонтерства Вінницької обласної військової адміністрації і Кубками. Кожна команда отримала по м’ячу від обласної Асоціації футболу.

Були вручені й індивідуальні нагороди. Найкращим воротарем турніру стала Анастасія Чубак, найкращим гравцем — Олена Марценюк (обидві — ФК «Хмільник»), найкращим нападником — Адріана Кушнір («Еліта», Демківка), найкращим бомбардиром — Анастасія Арзамасова (ФК «Бердичів).

— В Україні останнім часом робиться великий акцент на розвиток жіночого футболу і футзалу. Такий же підхід буде і у Асоціації футзалу Вінницької області. Будемо намагатися максимально дбати про розвиток жіночого і дівочого футзалу в регіоні, — прокоментував президент Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКІ БІЙЦІ ПЕРЕМОЖЦІ КУБКУ УКРАЇНИ З БРАЗИЛЬСЬКОГО ДЖИУ-ДЖИТСУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини