Зірки "Ліги сміху" грали у футбол у Хмільницькому районі

Зірки "Ліги сміху" грали у футбол у Хмільницькому районі

На території пожежної частини у Калинівці, здається, ще не було одночасно стільки гостей, до того ж «зіркових» - представники влади, місцевої бізнес-еліти, зірки «Ліги сміху», колишні футболісти, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Калинівка.city.

Зібралися вони усі разом з нагоди урочистого відкриття спортивного комплексу, який збудували рятувальники.

Голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов здивувався, що калинівські рятувальники, які 24 лютого відчули подих війни, ліквідовували наслідки ракетних обстрілів на ряді об’єктів у нашому місті, зуміли ще й збудувати спортивний комплекс.

На території частини рятувальники облаштували базу для занять пожежно-прикладним спортом. Тут є бігова доріжка, навчальна башта та майданчик з натуральним газоном для спортивних ігор. Цікаво, що зовсім недавно на місці, де зараз спортивний майданчик, був звичайний луг. Тепер тут спортивний об'єкт з доглянутим натуральним газоном.

Як зазначив начальник головного управління ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук, у Вінницькій області такого спортивного комплексу немає в жодній з частин системи ДСНС.

-Радію, що керівництво громади підтримало будівництво такого комплексу, - зауважив Руслан Шевчук.

Калинівський міський голова Василь Поліщук додав, що велика заслуга у будівництві цього комплексу місцевих підприємців, які допомагали рятувальникам транспортом, послугами, матеріалами. А в.о. старости Павлівського старостинського округу Тетяна Зубко намалювала великий мурал на будівлі пожежної частини.

У якості подяки за допомогу у будівництві комплексу Руслан Шевчук вручив почесні відзнаки ДСНС України «Знак пошани» калинівському міському голові Василеві Поліщуку та підполковнику служби цивільного захисту Олександрові Мовчану, а відзнаки обласного управління ДСНС керівникам місцевих підприємств Вадимові Баланчуку, Анатолію Остапенку, Миколі Васківнюку, Охіку Арменакяну, підприємцям Олегові Марущаку, Євгенові Якименку, в.о старости з Павлівки Тетяні Зубко.

Завершальним акордом цього свята став футбольний матч між командою рятувальників області та командою, у якій виступали колишні гравці вінницької «Ниви» Паша Касанов та Юрій Максименко, а також зірки «Ліги сміху», зокрема Олександр Теренчук, Дмитро Голубєв, Володимир Черняк.

Кошти, які зібрали під час матчу мають передати на потреби сил оборони України.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини