Житель Хмільницького району перебуваючи за гратами займався шахрайством - продавав неіснуючі дрова

Житель Хмільницького району перебуваючи за гратами займався шахрайством - продавав неіснуючі дрова

Шахрайську схему привласнення грошей напрацював 44-річний житель Козятина, який у виправній установі у Вінниці очікував на рішення суду. Він раніше неодноразово притягувався до відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини, також потрапляв в поле зору поліції за вчинення шахрайства.

Допомагали «ділку» двоє його співкамерників віком 23 та 38 років. Ув’язненні у соціальних мережах розмішували оголошення про продаж дров за цінами нижчим від ринкових. Після того, як потерпілі перерахували гроші за неіснуючий товар, продавці на зв'язок більше не виходили.

Протиправну діяльність трьох раніше неодноразово судимих за майнові злочини задокументували слідчі та оперативники обласного главку поліції Вінниччини. Слідчі уже зібрали докази причетності учасників організованої злочинної групи до десятка злочинів.

Усім фігурантам повідомлено про підозру у вчинення злочину, передбаченого ч 4. ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Дії одного з учасників злочинної групи, 38-річного чоловіка, слідчі додатково кваліфікували за ч. 1 ст. 209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування триває, встановлюються можливі інші потерпілі від дій шахраїв.

Підозрюваним загрожує до 8 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК ВИКРАВ MERCEDES В СВОГО ОДНОСЕЛЬЦЯ. ЙОМУ ЗАГРОЖУЄ 5 РОКІВ ТЮРМИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини