Жахлива аварія у Хмільницькому районі: двоє людей загинули, троє у лікарні

Жахлива аварія у Хмільницькому районі: двоє людей загинули, троє у лікарні

4 червня у  Хмільницькому районі сталася жахлива ДТП, у якій загинули двоє людей, троє з різними ступенями важкості потрапили до лікарні, -  повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у вінницькій області.

Аварія сталася на автодорозі сполученням Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський. Слідством уже встановлено причину автопригоди - винуватцем став 30-річний водій автомобіля Volkswagen, виконуючи поворот у  ліворуч, не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю BMW.  Обоє водіїв були тверезі.

В результаті зіткнення двох автомобілів,  пасажир автомобіля BMW, 71-річний киянин, загинув на місці події. Ще одна пасажирка цього автомобіля - 45-річна уродженка м. Києва, померла під час надання медичної допомоги. До того ж у лікарню потрапили 48-річний водій і 23-річний пасажир BMW, а також 26-річна пасажирка Volkswagen.

Водій автомобіля Volkswagen затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. Слідчі призначили ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини та обставини ДТП».

За фактом автопригоди слідчим управлінням розслідуються кримінальні провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗА РОЗБІЙНИЙ НАПАД ТА ВБИВСТВО МЕШКАНЦЮ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ЗАГРОЖУЄ ДОВІЧНЕ УВ’ЯЗНЕННЯ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини