Водій із Хмільника виїхав на зустрічну смугу. На трасі біля села Подорожна сталася аварія, четверо людей госпіталізовано

Водій із Хмільника виїхав на зустрічну смугу. На трасі біля села Подорожна сталася аварія, четверо людей госпіталізовано

22 червня на автодорозі Бердичів -Хмільник - Літин сталось зіткнення двох легковиків. В цій автопригоді травмувались четверо людей, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

Слідчі встановлюють обставини та причини події.

За попередньою інформацією слідства, аварія сталась близько 16.30 поблизу населеного пункту с. Подорожна Хмільницького району.

77-річний водій Chery Amulet, житель м. Хмільника, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 23-річного жителя Хмільницького району. 

Внаслідок аварії водії обох автомобілів та 22-річний і 17-річний пасажири легковика Daewoo Lanos госпіталізовані до лікарні. 

Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Водії освідувані.

За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років позбавлення волі.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

БЕНЗИН ДОРОЖЧАТИМЕ: ІЗ 1 ЛИПНЯ ПОВЕРТАЮТЬ ПОДАТКИ НА ПАЛЬНЕ. НА СКІЛЬКИ ЗРОСТУТЬ ЦІНИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини