Війтівецька громада увійшла у TOP 100 лідерів цифрової трансформації України

Війтівецька громада увійшла у TOP 100 лідерів цифрової трансформації України

Нещодавно відбувся Digital Power Summit 2024: цифрове лідерство громад. Мета форуму: обговорення та поширення досвіду цифрової трансформації в органах місцевого самоврядування.

Форум ініціювали Міністерство цифрової трансформації України та швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа. Учасником Форуму стала і Війтівецька громада, адже завдяки послідовній реалізації Стратегії розвитку та плідній співпраці із Програмою EGAP у громаді реалізовано ряд цікавих проєктів з цифровізації. Учасники саміту- представники громад взаємодіяли інтерактивно — у групах обговорили успішні локальні цифрові проєкти: проаналізували результати, обмінялися думками та ідеями. Після обговорень кожна група представила учасникам форуму цифрові кейси, які можна ініціювати на місцевому рівні.Крім того, під час Digital Power Summit 2024 презентували пілотний Індекс цифрової трансформації територіальних громад України.

Його мета — визначити рівень цифрових послуг і стан діджитал-інфраструктури в територіальних громадах України. Варто зауважити, що Війтівецька громада за результатами відповідного моніторингу увійшла у TOP 100 лідерів цифрових громад України, поряд із ще п'ятьма громадами Вінницької області. Це результат спільної роботи сільської ради, працівників комунальних установ та закладів, підприємств-партнерів, усіх небайдужих мешканців громади.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини