«Велике будівництво» – комфорт і сучасні умови для кожного українця

«Велике будівництво» –  комфорт і сучасні умови  для кожного українця

Готовність проекту «Реконструкція та добудова відділення екстреної невідкладної допомоги КНП «Хмільницька ЦРЛ» Хмільницької міської лікарні,  реалізованого в рамках «Великого будівництва», складає 97%.

Варто зазначити, що з державного бюджету на приймальне відділення Хмільницької лікарні уже виділено понад 8,5 млн грн, з місцевого бюджету – майже 2 млн грн.

В лікарні є нове сучасне обладнання. Це, зокрема, комп’ютерний томограф Siemens Somaton GoAll (32 зрізи) вартістю 12,4 млн грн, УЗД SonoBook - 800 тис. грн, рентген IMAX 7700F - 4,8 млн грн. 

У приймальному відділенні Калинівської лікарні для безкоштовного обстеження вінничан також встановлено все необхідне обладнання – КТ, УЗД, цифровий рентген.

Понад 30 мільйонів гривень з державного бюджету виділено на Калинівську лікарню  у рамках президентської програми «Велике будівництво – проект  «Реконструкція відділення екстреної невідкладної допомоги».  Роботи практично завершуються.

В Козятині продовжується реалізація проекту «Реконструкція будівель Козятинської центральної районної лікарні, відділення екстреної медичної допомоги». Перша черга 98% готовності, 2 черга 50-60% готовності

Важливо, що невдовзі кожен пацієнт зможе безкоштовно пройти обстеження у цих медичних закладах - КТ, УЗД та рентген. Саме на це націлена програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» – на комфорт і сучасні умови для кожного українця.

 

Богдан Кузнец,

голова Хмільницької райдержадміністрації


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ ОТРИМАЛА ЩЕ 14 000 ДОЗ ВАКЦИНИ PFIZER. КОГО НЕЮ ЩЕПЛЯТЬ?

 

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини