Вчителька з Хмільника - кандидатка на відзнаку "За заслуги перед Вінниччиною"

Вчителька з Хмільника - кандидатка на відзнаку "За заслуги перед Вінниччиною"

Хмільничанка та колишній начальник Хмільницького ТЦК та СП - кандидати на відзнаку "За заслуги перед Вінниччиною", - повідомляють Життєві обрії.

29 червня заступник голови Вінницької обласної ради Ігор Івасюк провів засідання комісії з питань нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

У числі кандидатів опинилася наша землячка - хмільничанка Анжела Анатоліївна Веремій. Поетесу, педагогиню, журналістку знають не лише в області, а в усій Україні: вона є членом Національної спілки журналістів України, Національної спілки краєзнавців України, Національної спілки письменників України, літературно-мистецького об’єднання імені Василя Стуса;

Також претендентом є колишній начальник Хмільницького об'єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник, учасник бойових дій в зоні АТОООС  - Андрій Охріменко.



 

Список претендентів на нагородження було сформовано шляхом рішень сесій районних, міських, селищних і сільських рад, рішень виконкомів, колегій Вінницької обласної військової адміністрації, президій Громадської ради при обласній Раді та обласній військовій адміністрації.

Всього було подано 19 кандидатур.

Після обговорення та таємного голосування члени комісії затвердили перелік кандидатів для нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПАРАЛІМПІЙСЬКІЙ ЧЕМПІОНЦІ СВІТУ З ХМІЛЬНИКА ПРИЗНАЧЕНО СТИПЕНДІЮ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини