В селі Порик Хмільницької громади чоловік ледь не вбив свою матір. Його боїться все село

 В селі Порик Хмільницької громади чоловік ледь не вбив свою матір.  Його боїться все село

Жителі села Порик Хмільницької громади благають про допомогу. За їх словами в селі мешкає неадекватний чоловік, якого бояться люди. Агресію чоловік почав проявляти уже давно і, навіть, відсидів тюремний строк за побиття своєї сусідки, яку скалічив так, що жінка має першу групу інвалідності. А днями він ледь не вбив свою матір.

Люди вважають, що цього чоловіка потрібно ізолювати від суспільства, а від того, що вони розповідають волосся стає дибки.

Те, що витворяє цей чоловік терпіти уже неможливо, - говорить житель села Порик Броніслав Мусевич.

Люди кажуть, що його  дика поведінка уже давно дошкуляє сусідам і односельцям, вони бояться вийти на вулицю бо, після того, як він скалічив сусідку і постійно погрожує іншим, не знають що від нього чекати, а його вчинки лякають все село. Ми не знаємо хворий він чи здоровий, але те, що він небезпечний це факт. Де його місце, чи у в'язниці, чи в психлікарні люди не знають, але переконанні, що його потрібно ізолювати.

- Відколи повернувся з тюрми, всю вулицю лихоманить від того, що він вкоїть сьогодні. І кожен раз, його вчинки стають все небезпечніші.  То він захотів погрітися і підпалив свого хліва, палало так, що лед-ледь не згоріло сусідське обійстя, слава Богу рятувальники вчасно спрацювали і все обійшлося. Не відомо чого причепився до сусідки, погрожував їй, приставляв ножа до шиї, потім,  розбив термометра та кинув у криницю, отруївши воду ртуттю. Посеред білого дня прийшов у сільський магазин, розбив вітрину і на очах у продавчині помочився. Викликали поліцію, що йому за це було не знаємо, але він і далі продовжує свої небезпечні витівки, щодня він когось має налякати. Старі і малі тікають, як бачать його на вулиці, - з обуренням розповідають селяни.

Проте, що він знущається над своєю матір'ю у селі знають, бідолашна стара жінка його покриває і терпить знущання. Але після того, що нещодавно сталося, у людей увірвався терпець і вони вирішили, що з ним, щось потрібно робити.

- Десять днів тому, я йшов по вулиці, мене кличе сусідка, каже проведіть, бо чую,  там сусід галакає, я боюсь біля нього сама проходити. Коли ми з нею підійшли, люди добрі, що ми побачили. Його мати, повністю огололена лежить на землі, а він з опущеними штанами і трусами стоїть над нею і кричить - повзи. Я до нього кажу - що ти робиш, зупинись, не знущайся над матір'ю, він з криками десь побіг, буквально за лічені секунди, чую завелась бензопила і він біжить з пилкою на свою матір, шина на рівні голови, де в мене взялися ті сили - не знаю, але я вибив пилку у нього рук. Разом з сусідами, які прибігли на крики ми викликали поліцію та розійшлись, але вирішили більше не мовчати - говорить Броніслав Мусевич.

На поведінку свого односельця також скаржиться Сергій Цвілик, чоловік переконаний, що з цим потрібно щось робити, бо добром це не закінчиться.

- Ми хочемо привернути увагу відповідних органів, аби звернули увагу на нашу проблему, поки не сталося чогось страшного, бо він наробить біди і собі, і комусь, аби цього не сталося оприділіть його туди, де йому місце, - говорить Василь Брацюк.

Людей обурених та наляканих агресивною поведінкою свого односельця у Порику набагато більше, але вони бояться фотографуватися і називати свої прізвища, водночас вони хочуть спокою і благають про допомогу, бо жити в постійному страху та стресі для них уже стало несперпно. 

Photo 2024 04 23 10 53 56Photo 2024 04 23 10 53 50
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини