В селі Качанівка Хмільницького району нетверезий водій пропонував поліцейським хабар

В селі Качанівка Хмільницького району нетверезий водій пропонував поліцейським хабар

У Хмільницькому  районі нетверезий водій пропонував поліцейським хабар аби уникнути відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення. Слідчі розпочали досудові розслідування, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

7 червня  у селі Качанівка Хмільницького району під час спілкуванням із 30-річним кермувальником трактора Т-25 виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити освідування водій відмовився та аби уникнути відповідальності запропонував працівникам поліції хабар у розмірі 5000 гривень.

Правоохоронці попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але він продовжував наполягати на своєму.

Для документування кримінального правопорушення поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Хмільницького районного відділу поліції.

Відносно водія працівники поліції склали протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

За фактом пропозицій неправомірної вигоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання - до 4 років позбавлення волі.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИНА ВОЛОДИМИРА ДМИТРИШИНА НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ІІІ СТУПЕНЯ (ПОСМЕРТНО)

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини