В санаторії залізничників у Хмільнику лікують суглоби аквааеробікою

В санаторії залізничників у Хмільнику лікують суглоби аквааеробікою

Акваеробіка корисна, як для дорослих, так і для дітей. Вона включає в себе елементи фітнесу і гімнастики, допомагає тримати себе в гарному, а головне в здоровому стані - говорить інструктор плавального басейну Медичного центру реабалітації залізничників, автор методу "Аквафітнес - розробка суглобів та хребта у воді", фітнес-тренер Вікторія Гадомська.

- Моя методика спрямована на те, щоб не лише приємно провести час у басейні, а ще й провести його з користю для здоров'я.  Правильно збалансовані вправи у воді знімають запалення сулобів та хребта, сприяють розвитку плечового пояса та верхніх відділів спини, дають серйозне навантаження на м’язи і є альтернативою тренажерному залу.

Методика за якою я працюю немає вікових обмежень, аквааеробіка підходить усім. Людям у віці вона допомагає позбутися зайвої ваги та подолати хронічні захворювання. Вік, стан здоров’я, рівень витривалості організму і навіть, уміння плавати не мають значення.

Тренування в басейні  допомагають розслабитися та знизити рівень стресу, навчитися правильно дихати, покращують роботу серця та циркуляцію крові. Аквааеробіка може бути призначена вагітним жінкам, у яких діагностовано неправильне становище плода. Але перш ніж записатися в басейн, необхідно обов’язково проконсультуватися з лікарем.

За період роботи методика показала позитивні результати, пацієнти відчули суттєве покращення  здоров'я. Люди котрі пройшли реабілітацію після різних травматичних пошкоджень, кажуть, що після аквааеробіки забулись про травми, у них припинились, біль, судоми, ломота. 

Вправи у воді  дуже корисні для дітей, вони виправляють сколіоз та деформацію тіла, зміцнюють поставу. 

З дітьми у нас працюють професійні тренери навчають їх плаванню та стежать за правильністю виконання вправ. Тренування проходять в ігровій формі, тому діти проводять час у басейні весело та з користю для здоров’я.

Віддати дитину на аквааеробіку можна з 5 років. Однак зараз є групи і для молодших дітей.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ШУКАЮТЬ ДОБРОВОЛЬЦІВ НА ВІДБУДОВУ ХЕРСОНЩИНИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

Dsc 0725Dsc 0733Dsc 0728Dsc 0722
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини