В результаті аварії у Хмільнику госпіталізовано двоє людей

В результаті аварії у Хмільнику госпіталізовано двоє людей

26 березня близько 18.30 у  Хмільнику по вулиці Курортній за участі місцевих жителів, які керували автомобілями Volkswagen Transporter та Audi А8. Під час зустрічного роз’їзду 45-річний водій автівки Volkswagen допустив зіткнення із автомобілем Audi, яким керував 20-річний чоловік, повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

В результаті аварії постраждав 21-річний пасажир та водій автомобіля Audi. Потерпілі госпіталізовані до медичного закладу.

Транспортні засоби поміщено на арешт майданчик. Кермувальники освідувані, вони тверезі.

За цим фактом слідчими розпочато досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

Санкція статі передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ МОТОЦИКЛІСТ ЗБИВ ЖІНКУ ТА ВТІК З МІСЦЯ ПРИГОДИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини