В Хмільницькому районі чоловік викрав Mercedes в свого односельця. Йому загрожує 5 років тюрми

В Хмільницькому районі чоловік викрав  Mercedes в свого односельця. Йому загрожує 5 років тюрми

15 серпня оперативники розшукали 39-річного правопорушника, який незаконно заволодів автомобілем односельчанина. За таке правопорушення йому загрожує до 5 років позбавлення волі, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.    

За словами начальника відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції, 15 серпня до поліцейського офіцера Хмільницької громади звернувся 40-річний житель села Іванів Хмільницького району з повідомленням про викрадення його автомобіля. Чоловік повідомив, що напередодні ввечері він припаркував свій Mercedes Benz Vario біля дому, а вранці виявив його відсутність.     

Під час розшукових заходів та за допомогою камер відеоспостереження правоохоронці встановили маршрут руху викрадача. Чоловік покинув автівку в іншому кінці села.      

Як зʼясувалось, зловмисник побачив транспортний засіб з ключами в салоні. Чоловік сів за кермо і поїхав з місця події. Проїхавши декілька вулиць залишив викрадений транспортний засіб поруч з одним із підприємств. 

У скоєному 39-річний чоловік зізнався. Автомобіль поміщений на арештмайданчик 

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 5 років ув’язнення.  

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ З ТІЛА ЖІНКИ ЛІКАРІ ВИТЯГНУЛИ 8 САНТИМЕТРОВОГО ПАРАЗИТА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини