В Хмільницькому районі бійка між братами призвела до смерті

В Хмільницькому районі бійка між братами призвела до смерті

В Хмільницькому районі конфлікт між братами закінчився вбивством. Інцидент стався в Махнівській територіальній громаді, - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на Національну поліцію Вінницької області.

 11 жовтня з невстановлених причин між двома братами виник конфлікт. За версією слідства спочатку брати сперечались у будинку, а потім вийшли з’ясовувати стосунки  на подвір’я,  де підозрюваний наніс своєму братові декілька ударів пляшкою та дерев’яним поліном по голові, після чого заніс його до будинку.

Чоловіка, який перебував без свідомості, виявила наступного дня сусідка та викликала швидку. Під час надання медичної допомоги 57-річний  чоловік помер у лікарні.

Наразі підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Ним виявився  49 – річний брат померлого. Наразі вирішується  питання про оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК ВБИВ ТОВАРИША

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ 16-РІЧНУ ДІВЧИНУ ПІДОЗРЮЮТЬ У ВБИВСТВІ МАТЕРІ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини