В аварії, яка сталася в центрі Хмільника постраждав неповнолітній мотоцикліст

В аварії, яка сталася в центрі Хмільника постраждав неповнолітній мотоцикліст

Вчора у Хмільнику сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла та легковика. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав неповнолітній водій мотоцикла. Поліція по факту автопригоди розпочала кримінальне провадження, - повідомляють Життєві обрії  з посиланням на ГУ НП у вінницькій області.

Попередньо встановлено, що близько 17.45, під час виїзду з провулка, водій легковика не надав перевагу в русі мотоциклу та допустив зіткнення із ним.

У результаті автопригоди неповнолітній кермувальник отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медичного закладу.

56–річний водій автомобіля Tayota Camry не постраждав.

Транспортні засоби поміщено на арешт майданчик.

Водії освідувані, вони тверезі.

Потерпілий не мав права перебувати за кермом мотоцикла, оскільки не пройшов відповідного навчання та не отримав посвідчення водія.

Обставини аварії з’ясовуються в межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВОДІЄВІ, ЯКИЙ НАПІДПИТКУ ПОКАЛІЧИВ ДІВЧАТ У ХМІЛЬНИКУ СУД ВІДМОВИВ У ПОМ‘ЯКШЕННІ ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини