Учениця Хмільницького ліцею №1 Бевз Дарʼя - призерка Всеукраїнської олімпіади з біології

Учениця Хмільницького ліцею №1 Бевз Дарʼя - призерка Всеукраїнської олімпіади з біології

Учениця 11 класу Хмільницького ліцею №1 Бевз Дар’я виборола 2 місце на 4 етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, - повідомляють Життєві обрії.

Олімпіада тривала в період з 22 по 24 квітня на базі Інституту біології та медицини Київського університету імені Тараса Шевченка.

Хмільничанка виборола ІІ місце серед 35 учасників з усієї України. 120 надскладних завдань та практичний тур, знятий на відео науковцями – позаду. Рівень складності – надзвичайний. Шлях до перемоги теж був непростим.

Даринка поглиблено вивчала біологію з 6 класу, була переможницею багатьох біологічних та екологічних конкурсів. Протягом усіх років її підтримувала вчителька біології Ольга Кулініч, яка, як ніхто, радіє перемозі працьовитої учениці. Захоплення доньки завжди поділяли батьки. А вона мріє продовжити династію чудових лікарів у свої родині.

Тож вітаємо Дарину, її батьків та вчительку з перемогою. Бажаємо успіхів та здійснення заповітних мрій!, - йдеться у повідомленні Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИН РОМАН КАШПУР ПРОБІГ, ОДИН З НАЙВІДОМІШИХ У СВІТІ, ЛОНДОНСЬКИЙ МАРАФОН

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини