У жахливій аварії на Вінниччині загинули двоє мотоциклістів та пасажирка автівки

У жахливій аварії на Вінниччині загинули двоє мотоциклістів та пасажирка автівки

Вчора у Жмеринському районі в аварії загинуло троє людей, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

25 вересня близько 9:50 у ДТП зіткнулися автомобілі Ford Fusion, Honda CR-V та двоє мотоциклів Honda. 

За попередньою інформацією слідства аварія сталась на автодорозі сполученням Виступовичі-Могилів-Подільський-Вінниця, неподалік села Носківці.

54-річний водій автомобіля Ford Fusion, житель смт Муровані Курилівці допустив дотичне зіткнення з попутнім автомобілем Honda CR-V, після чого виїхав на  смугу зустрічного руху, де зіткнувся  з двома мотоциклами Honda, які рухались у складі колони з 11 транспортних засобів до м. Ямпіль.  

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 31 та 47-річний водії двоколісних транспортних засобів та  32-річна пасажирка одного із них, жителі Києва й Запоріжжя, загинули на місці події.  

Водії автомобілів не постраждали. Вони освідувані, тверезі.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди проводиться розслідування за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб).

Наразі водієві повідомили про підозру. За таке правопорушення передбачено покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В ЯКУШИНЦЯХ ПОБЛИЗУ ВІННИЦІ ВОДІЙ АВТОБУСА ЗІТКНУВСЯ З ВАНТАЖІВКОЮ. В РЕЗУЛЬТАТІ АВАРІЇ ПОСТРАЖДАЛО 8 ЛЮДЕЙ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини