У Вінниці затримали командира відділення ТЦК, який за гроші допомагав ухилятися від мобілізації

У Вінниці затримали командира відділення ТЦК, який  за гроші допомагав ухилятися від мобілізації

38-річного командира затримали наприкінці липня під час отримання від військовозобов’язаного вінничанина хабаря — 2000 доларів. Під час обшуку вилучили 9600 доларів США, здобуті злочинним шляхом, чорнові записи із прізвищами та сумами, мобільний телефон і авто Skoda. Тепер посадовцю загрожує до восьми років ув'язнення, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

38-річний командир відділення Вінницького обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки допомагав охочим ухилятися від мобілізації за гроші. Поліцейські Вінниччини затримали посадовця під час отримання хабаря.

За словами начальника обласного главку поліції Івана Іщенка, посадовець організував схему ухилення військовозобов’язаних від мобілізації. Чоловік володів інформацією про потенційних призовників, встановлював із ними контакт та обіцяв вплинути на прийняття рішення відповідальними особами для надання відстрочки від призову.

Посадовцю повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна. 

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СБУ ЛІКВІДУВАЛА ПІДПІЛЬНИЙ «ПАСПОРТНИЙ СТІЛ», ДЕ ВИГОТОВЛЯЛИ ФАЛЬШИВІ ДОКУМЕНТИ. ЗЛОЧИНЦІ ДІЯЛИ НА ВІННИЧЧИНІ І ЩЕ У ЧОТИРЬОХ ОБЛАСТЯХ УКРАЇНИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини