У Вінниці двоє чоловіків до смерті побили товариша

У Вінниці двоє чоловіків до смерті побили товариша

У суботу в Вінниці поліцейські затримали двох чоловіків, які під час конфлікту побили до смерті знайомого, - повідомляють Життєві обрії.

За словами начальника Відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Андрія Бойцуна, до поліції надійшло повідомлення від вінничанина, про те, що у його будинку помер 32-річний товариш.

На місце події одразу було направлено слідчо-оперативну групу поліції, яка виявила ознаки насильницької смерті чоловіка. Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть потерпілого настала від  травматичного шоку та сполучних травм тіла.   

Слідчі встановили, що потерпілий - 32-річний уродженець Хмельницької області тимчасово проживав у свого товариша в м. Вінниця. 10 лютого він разом із власником помешкання та ще декількома знайомими розпивали спиртні напої.

Під час застілля між ним та двома гостями виник конфлікт, в ході якого зловмисники побили його. Травми, отримані чоловіком, виявились несумісними з життям. Він невдовзі помер. Вранці підозрювані втекли з місця події.

В ході першочергових слідчих та розшукових заходів поліцейські розшукали зловмисників, причетних до цього злочину та затримали їх на залізничному вокзалі у місті Вінниці. Як з’ясувалось, двоє 33-річних правопорушників тимчасово проживають у Вінниці. Один із них раніше судимий.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі їм повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За цим фактом слідством розслідується провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ТРОЄ ДІВЧАТОК ПОСТРАЖДАЛИ У ЖАХЛИВІЙ АВАРІЇ У ХМІЛЬНИКУ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини