У Війтівецькій громаді обладнали енергонезалежний ЦНАП

У Війтівецькій громаді обладнали енергонезалежний ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг в селі Качанівка обладнали сонячними панелями. Завдяки цьому обладнанню ЦНАП зможе працювати незалежно від ситуації в загальній енергосистемі України.

- Обладнати ЦНАП таким необхідним обладнанням нам допомогли наші партнерами із швейцарсько – української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа, - розповідає голова Війтівецької сільської ради Станіслава Ядвіжина.

- Головним пріоритетом для нашої громади, як і для більшості громад сьогодні, є  забезпечення нашої армії усім необхідним.  Витрачати великі гроші на розвиток громади немає можливості. Незважаючи на те, що ворог нищить нашу інфраструктуру, намагається посіяти паніку, залишити нас без води, світла, опалення, громада має жити і змушена себе захистити, тому шукаємо різні шляхи для забезпечення життєдіяльності і розвитку громади. Одним з таких шляхів і є реалізація цього проекту за кошти Євросоюзу.

Я щиро вдячна нашим партнерами із швейцарсько – української Програми EGAP за те, що наш ЦНАП став енергонезалежним, - говорить Станіслава Ядвіжина.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ТРИ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ У ХМІЛЬНИКУ ОТРИМАЮТЬ ФІНАНСУВАННЯ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини