У ЦНАПі Хмільницької міської ради відкрито "паспортний офіс"

У ЦНАПі Хмільницької міської ради відкрито "паспортний офіс"

Сьогодні у центрі надання адміністративних послуг Хмільницької міської ради відбулося офіційне відкриття «паспортного офісу»,  -  повідомляють Життєві обрії.

Хмільницька міська рада та Міграційна служба у Вінницькій області розпочали спільний проєкт. Для людей, їхніх можливостей та запитів у форматі «єдиного та комфортного простору» у Центрі надання адміністративних послуг Хмільницької міської ради відбулося офіційне відкриття «паспортного офісу».

Захід реалізовано коштом субвенції з держбюджету, у межах якої придбано устаткування для видачі паспортів. Хмільницькою міською радою обладнано два робочих місця, де працюють двоє адміністраторів, які пройшли відповідне навчання.

Звертаючись до учасників відкриття, міський голова Микола Юрчишин побажав колегам успіхів у відповідальній роботі та подякував усім причетним за впровадження такого сервісу.

Фахівців ЦНАПу привітали начальник Управління Державної міграційної служби у Вінницькій області Борис Наливайко та начальник Хмільницького відділу Управління Державної міграційної служби у Вінницькій області Павло Качановецький. Посадовці запевнили про єдину співпрацю та спільну командну роботу для зручності надання адмінпослуг громадянам і наповнення місцевого бюджету.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

П'ЯТЬ НОУТБУКІВ, ПРОЕКТОР, ЕКРАН ТА ПРИНТЕР ОТРИМАВ ХМІЛЬНИК В РАМКАХ ПРОГРАМИ EGAP

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини