У Хмільницькому районі хтось хотів спалити церкву. На місці події виявили пляшку із залишками запальної суміші

У Хмільницькому районі хтось хотів спалити церкву. На місці події виявили пляшку із залишками запальної суміші

Повідомлення про пошкодження фасаду церкви у Хмільницькому районі до поліції надійшло 18 грудня, - повідомляє ГУ НП у Вінницькій області.

На місці події слідчо-оперативна група першого відділення Хмільницького районного управління поліції провела необхідні процесуальні дії, під час яких виявили пляшку із залишками запальної суміші.

В межах розслідування провадження, розпочатого за ст. 178 (Пошкодження релігійних споруд чи культових будинків) Кримінального кодексу України, поліція проводить комплекс слідчих та розшукових дій для встановлення осіб причетних до злочину.

У пресслужбі Вінницько-Барської єпархії ПЦУ  повідомили , що  у с. Корделівка Калинівської громади Хмільницького району  було здійснено підпал місцевого храму на честь святого великомученика Димитрія Солунського. На щастя, вогонь згас і споруда зазнала лише незначних пошкоджень.

«Обгорілі стіни та пляшку із залишками горючої суміші виявили парафіяни, які вдень прийшли виконати роботи на церковному подвір’ї. Підпал, очевидно, відбувся вночі, і лише дощ не дозволив вогню розповсюдитися на всю будівлю», — йдеться в повідомленні.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

З НОВОГО РОКУ ХМІЛЬНИЧАНИ ОТРИМУВАТИМУТЬ ТРИ ПЛАТІЖКИ ЗА ГАЗ. ЗА ЩО І СКІЛЬКИ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ?

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини