У Хмільницькому районі чоловік до смерті побив знайомого та покинув його на вулиці

У Хмільницькому районі чоловік до смерті побив знайомого та покинув його на вулиці

30 травня слідчі відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні умисного вбивства. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 15 років, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області

За словами заступника начальника Відділення поліції № 1 Миколи Білаша до поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Калинівської громади, про те що на вулиці вона виявила односельчанина з ознаками насильницької смерті.

Відразу на місце події вихала слідчо-оперативна група поліції, криміналісти та кінологи зі службовими собаками.

Протягом кількох годин поліцейські встановили усіх, з ким напередодні спілкувався потерпілий та перевірили їх.

На підставі зібраних доказів правоохоронці за підозрою у вчиненні тяжкого злочину затримали у м. Калинівка 31-річного знайомого потерпілого, з яким він напередодні розпивав спиртне.

Попереднім розслідуванням встановлено, що під час застілля між чоловіками виник конфлікт і підозрюваний побив потерпілого. Отримані останнім травми виявились несумісні з життям.

Слідчі  повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування триває.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ТА КАЛИНІВЦІ ВОДІЇ НАМАГАЛИСЬ ВІДКУПИТИСЬ ВІД ПОЛІЦІЇ (ВІДЕО)

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини