У Хмільнику відбувся благодійний концерт групи «Draft»

У Хмільнику відбувся благодійний концерт групи «Draft»

Минулої суботи у Хмільнику в центральному парку міста відбувся благодійний концерт музичної групи «Draft», - повідомляють Життєві обрії.

Ця група складається з чотирьох талановитих музикантів і виконує різноманітні жанри музики, включаючи поп, рок, фолк і електронну музику.

Вечір починався з напруженої тиші, коли на сцену виходила група «Draft». Сценографія приголомшувала глядачів - яскраві світлові ефекти, красиво оформлені декорації та мультимедійні проекції створювали магічну атмосферу.

Музиканти починали виступ з потужного рок-треку, який вразив кожного до глибини душі. Голос вокаліста пробивається крізь звучання гітар, басу та ударних і надихав присутніх на неймовірні почуття.

Далі група виконувала композиції в різних жанрах, демонструючи свою універсальність і талант. Вони могли заспівати ніжну баладу, де голос вокаліста звучав проникливо і емоційно, або ж вразити публіку потужним електро-поп хітом, під який неможливо залишитись байдужим.

Кожен учасник групи показував вражаючу віртуозність на своєму інструменті. Соло гітари і барабанів додавали виступу глибини та енергії. Група вміло змішувала живий звук з електронними елементами, створюючи унікальні музичні композиції, які зачаровували слухачів.

Благодійність концерту заключалася у зборі коштів для ЗСУ. На території були поставлені скриньки, в які глядачі могли внести добровільний внесок на підтримку армії. Під кінець виступу був аукціон, на якому артисти розігрували футболки та їжу власного виробництва, щоб потім переказати кошти нашим захисникам. Люди підтримували таку ініціативу, бо кожен хотів долучитися до благородної справи.

Концерт групи «Draft» - це не просто музичне шоу, а витвір мистецтва, що веде глядачів у захопливу подорож емоцій, створюючи особливий зв'язок між артистами та аудиторією. Вони перетворюють музику на справжню магію, яка залишається з людьми надовго після завершення концерту.

Гуменюк Анна, студентка ВДПУ

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ПРИВІТАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАД З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.    

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини