У Хмільнику в поліції запрацювала новітня система відеомоніторингу

У Хмільнику в поліції запрацювала новітня система відеомоніторингу

Сьогодні до Хмільника завітав начальник Національної поліції Вінницької області Іван Іщенко, - повідомляють Життєві обрії.

Метою його візиту стало відкриття сучасного фронт-офісу та презентація роботи інформаційної підсистеми Custody Records. 

Custody Records – це передовий крок у реформуванні Національної поліції України. Ця система передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими. Вона забезпечує дотримання прав людини від неправомірних дій, а також убезпечує самих поліцейських від безпідставних звинувачень.

Хмільницький районний відділ поліції став четвертим на Вінниччині, де в повному обсязі запрацювала ця модель роботи.

На заході також були присутні начальник Хмільницької районної військової адміністрації Богдан Кузнец, заступник міського голови Сергій Редчик та керівник Хмільницької окружної прокуратури Максим Кандзьоба.

Детальну презентацію системи Custody Records провів старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини у поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Петро Ткачук.

Він розповів, що обов’язковими елементами структури пілотного проєкту Custody Records є спеціальні інфраструктурні умови. Кабінети мають знаходиться на першому поверсі і мати систему відеоспостереження.

Наступною складовою є спеціальний інформаційний портал Національної поліції Custody Records. Саме завдяки йому фіксуються всі дії із затриманими, це дає можливість дистанційного контролю за усім, що відбувається під час роботи із особами, доставленими до поліції.

Очільник обласного главку Іван Іщенко додав, що ця новітня система допоможе швидко встановити правду. Він також подякував Валерію Романюку та особовому складу Хмільницького районного відділу поліції за сумліну роботу та професійне виконання службових обов`язків.

Начальник Хмільницької районної військової адміністрації Богдан Кузнец висловив сподівання на майбутню плідну співпрацю між владою та поліцією, подякував хмільницьким правоохоронцям за роботу та вручив грамоту за сумлінну працю, високий професіоналізм у справі охорони правопорядку та дотримання законності в умовах воєнного стану, зразкове виконанання службових обов`язків та з нагоди Дня Незалежності України начальнику Хмільницького районного відділу поліції Валерію Романюку.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ДО ДНЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ ПРАВООХОРОНЦІВ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини